Сире медове варення – це збитий мед, справжні фрукти, ягоди чи як тут листя троянди, змішані у одну масу. Ми не піддаємо термічній обробці, а просто фасуємо його у баночку, тому його обовʼязково потрібно тримати у холодильнику! Унікальність цього варення у тому, що воно не втрачає своїх корисних властивостей та ще й додається завдяки меду.
Користь СИРОГО МЕДОВОГО ВАРЕННЯ?
- Не піддається тепловій обробці при виробництві, тому зберігає всі корисні властивості.
 - Він не кристалізується з часом.
 - Має ніжну кремову текстуру, схожий на масляний крем.
 - Щоб забезпечити добову норму корисних речовин для організму, достатньо однієї ложки.
 - Якщо Ви дотримуєтесь дієти, але хочете чогось корисного і солоденького – цей смак саме для Вас!!
 
Як варто використовувати?
- Найкраще смакує ложкою просто з банки!
 - Може бути смачним доповненням сніданку.
 - Зробити холодний чи гарячий напій;
 - Він не змінює своєї текстури, тому його зручно намащувати на хліб, хлібці та ін.
 - Саме те, що потрібно для зимового вечора чи літніх охолоджуючих напоїв;
 - Ідеально підходить до смачної випічки та експериментів із їжею (саме ружа до пампухів на Різдво).
 
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносність складових продукту.
 - Може викликати алергію.
 
Вам також можуть сподобатися такі смаки: Цитрусова ніжність





				





				
				
	
Хвиля Іван (перевірений власник) –
Смак дитинства. Перша баночка спорожніла за 30 хв. Дякую
Honey House –
Дякуємо вам за відгук! Це дуже круто!