Як створюється крем мед у майстерні “Honey Hoyse”?

Саме цією статтею вважаю варто розпочати блог на нашому сайті. Адже кремований мед – це основа усіх наших смаколиків!

Що таке кремування?

Кремування меду – це процес інтенсивного збивання меду протягом тривалого часу. Спеціальна машина перетираючи усі тверді згустки меду та збагачує мед повітрям. Тим самим надає йому текстуру крему або повітряного суфле. Ідеальна температура кремування  16-18 градусів Цельсія. Ми мед не нагріваємо та не розбавляємо сиропом. Адже наш медочок має сертифікат відповідності ДСТУ! І ми цінуємо те, що він у нас такий натуральний.

Чим відрізняється звичайний мед від кремованого?

Як би дивно не звучало, але лише текстурою та кольором.

Запах та корисні властивості зберігаються повністю!

Які властивості кремованого меду?

  1. Цей мед не стає знову твердий! Він може стати в’язкішим, але не твердим. Ця властивість робить його дуже зручним у використанні!
  2. Він зберігає усі свої корисні властивості! Адже ми не гріємо мед, не додаємо сиропи та усі поверхні, яких торкається мед стерильно чисті!
  3. Від збивання він стає світлішим! Це дивна властивість, але мед дуже цікаво виглядає у під час процесі кремування.

Ми вибрали один із найбезпечніших методів кремування меду!

Далі цей мед ми фасуємо у баночки, робимо смачне медове варення, медовий шоколад та чудові цукерки. Він зручний, смачний та просто нереальний!

Ті, хто цінує чистий мед рекомендуємо спробувати! Наш крем мед покорить ваше серце!